سخنانی چند درباره فساد در بیمه عمر!

به گزارش خبرنگار پیام سندیکا، متن زیر نوشته یکی از کوشندگان بازنشستگی گیلان است که باید به آن توجه کرد و به عمق فساد در کانون ها و کانون عالی و مافیای خیمه زده در آتیه سازان حافظ برای سودجویی از درد و رنج انسان ها پی برد.

🙏🌹درود
لازم است توضیحی برای بیمه تکمیلی و بیمه عمر بدهم:
تردید نفرمائید قراردادها با زدوبند انجام گرفته است. ترتیبی اتخاذ می کنند تا بیمه های دیگر رغبتی به شرکت در مناقصه نداشته باشند.

کانونهای استانی تعداد فوتی ها را در طی سال  ندارند. باور بفرمائید حداقل چهل تا پنجاه درصد از بازنشستگان نیز، نمی دانند که پس از فوت سرپرست، باید به کانون جهت دریافت بیمه عمر مراجعه کنند. خیلی‌ها فقط حقوق می گیرند بی آنکه بدانند چه ارقامی بابت چه از آنها کسر می گردد. صرفأ برای اینکه حقوق سرپرست فوتی را بعد از او دریافت بدارند به تامین اجتماعی مراجعه می کنند.
نامه ای را به کانون شهرستان و استان نوشتم که از سازمان بخواهید تا آمار فوتیها را ماهیانه با مشخصاتشان برای کانون ارسال دارد تا کانون به خانواده هایشان برای دریافت بیمه عمر اطلاع دهد. باور بفرمائید چنین کاری را انجام ندادند. معنای دیگرش اینست که فرجام پوشش به خانواده بسیاری از فوتی ها بیمه عمر را پرداخت نمی کند زیرا مراجعه ای به او نمی شود. بنظرم وقتی کانونها تمایلی به اینکار ندارند معنایش اینست که هیئت رئیسه استان حتمأ درآمدهای پنهانی دارند که هرگز این پول پنهان به سمت کانون سرازیر نمی شود. وگرنه چه لزومی دارد که سازمان این آمار را ماهیانه به کانون ندهد و کانون نیز آمار را از سازمان نخواهد؟! آیا دلیلش مراوده های پنهانی نیست؟! این رقم در طول سال سر به فلک می زند! برخورد کانون  عالی و استانها را با ریاست فرجام پوشش دیده ام. به مانند نوکر و ارباب!!!

برای بیمه تکمیلی نماینده ای از بیمه دانا را به استان آوردم. شرایط بسیار عالی را پیشنهاد دادند با تضمینی برابر با رقم کل قرارداد برای اجرای صحیح قرارداد!
اما ایرانگردیهای اعضاء درجه یک کانون عالی ، مانع از ورود بیمه گری دیگر غیراز آتیه سازان برای قرارداد بوده است. آیا این ایرانگردی برای منافع بازنشستگان بود؟!
چگونه می شود که یکصد و بیست و پنج هزار تومان به قرارداد اضافه می شود اما تعهدات بیمه گر ریالی افزایش نمی یابد؟!
بوی بد و متعفن این قراردادهای ظالمانه و فاسد، بیشتر از اصل قرارداد و بیماریها، به  بازنشستگان آسیب وارد می سازد.
متاسفانه مدیران درجه دو سازمان در همدستی با کانون عالی همه ساله مسبب این ظلم هستند. رئیس سازمان نیز به دلیل ناآشنابودن به قوانین بیمه، کارشناسی آنها را پذیرفته و تصویب می شود. امیدوارم برای سال آینده روشنگری های بیشتری صورت پذیرد و گروهی بجز کانون عالی ارتباط تنگاتنگی را با جناب آقای سالاری داشته باشند تا مانع از اینهمه اجحافات شوند…

ارادتمند دیبایی  کانون بازنشستگان رشت
۲۴اذر ۱۴۰۳