Archive for دسامبر 2024

ایمنی بخش مهم دستمزد همه کارگران!

🔹در پروژه‌های مناطق نفت و گاز آغاجاری (نم‌زدایی و فشارافزایی) عدم اجرای  ماده ۳۴ قانون کار بلای جان کارگران پروژه‌ای شد.

به گزارش خبرنگار پیام سندیکا، شرکت‌های پروژه‌ای فعال در مناطق نفت و گاز آغاجاری به هیچ‌وجه ماده ۳۴ قانون کار را رعایت و اجرا نمی‌کنند. به عنوان مثال شرکت پروژه‌ای پیدک که پیمانکار طرح و اجرای پروژه‌ی نم‌زدایی و نمک‌زدایی فازهای ۱_۳_۴_۵ منطقه‌ی آغاجاری را عهده‌دار می‌باشد و مشغول به فعالیت هست. در این شرکت بخشهایی از کارهای پروژه را بصورت دست دوم به پیمانکار واگذار کرده که کارگران زیر مجموعه این پیمانکاران به علت عدم در اختیار گذاشتن سرویس ایاب و ذهاب از شهرهای امیدیه ، میانکو ، آغاجاری ، جایزان ، رامشیر ، رامهرمز ، لیکک و بهبهان مجبور هستند با وسایل نقلیه شخصی(کرایه ای) یا موتور سیکلت به محل کار مراجعه تا مشغول به کار بشوند. …بیشتر

کارگران ایران خودرو به کجا شکایت برند!؟؟

به گزارش خبرنگار پیام سندیکا، با آنکه سالهاست از زمان طبقه بندی مشاغل در ایران خودرو می گذرد و مدیریت برای گول زدن کارگران، کار گروهی برای طبقه بندی مشاغل نه تنها در ایران خودرو بلکه در سراسر شرکت های تابعه ایجاد نموده اما همچنان خبری از طبقه بندی مشاغل نیست. کارگران ایران خودرویی به ویژه کسانی که در شرف بازنشستگی هستند منتظر اجرایی شدن این طبقه بندی و مخصوصن همه کارگران شرکت های تابعه می خواهند ببینند در تهران چگونه این طبقه بندی اجرا می شود تا با تأسی از این طبقه بندی در شرکت های خود نیز اجرایی کند.
تعلل مدیریت ایران خودرو و پاسخگو نبودن در این خصوص و گران شدن محصولات ایران خودرو طی یک شب کارگران را با این پرسش روبرو ساخته که از این گران شدن ما را چه حاصل؟؟ …بیشتر

یکشنبه های اعتراض با شکوه تر از همیشه!

به گزارش خبرنگار پیام سندیکا، یکشنبه های اعتراض این هفته نه تنها بازنشستگان تامین اجتماعی را در بر گرفت بلکه پرستاران، معلولان، بازنشستگان فولاد و فرهنگیان و کارگران اخراجی پتروشیمی ارغوان گستر ایلام را نیز به میدان آورد.
بازنشستگان فولاد در شهرهای کرمان، اصفهان، تهران- بازنشستگان تامین اجتماعی در شهرهای اهواز، شوش، رشت، تهران- پرستاران بیمارستان گلستان اهواز – معلولان و ناشنوایان در مقابل مجلس و کارگران اخراجی پتروشیمی ارغوان گستر ایلام به همراه خانواده هایشان در مقابل درب پتروشیمی تجمع کردند. …بیشتر

مدیران نفت و گاز در چه فکری هستند؟؟

به گزارش خبرنگار پیام، کارگران ارکان ثالث از فرسایشی کردن خواسته ها و امروز و فردا کردن مدیران در پاسخ به مطالباتشان که فقط به دنبال دلسرد کردن کارگران هستند، آگاهند.
چهار سال از ابلاغ طرح طبقه بندی و صراحت قانون در الزام شرکت ها به رعایت مفاد آن که قانون کار را ملاک قرار داده، است می گذرد. متاسفانه شاهد محاسبات اشتباه فوق العاده های حقوق شان هستند. این در حالی هست که رای 3188 و ابلاغ وزارت کار در خصوص شفاف سازی ماده 34 قانون کار نیاز به هیچ استعلامی نداشته و بسیار شفاف است. اینکه مدیران ارشد ضمن برگزاری جلسات متعدد، با بی اعتنایی و بی مسؤولیتی تمام مدام درحال پاس کاری مطالبات قانونی پرسنل هستند، تعجب آور است.
مدیران مربوطه با زمان خریدن، نادیده گرفتن، بی اهمیت دانستن حق و حقوق کارگران، انگیزه کار را از پرسنل گرفته و در پی استقرار بی عدالتی هستند تا کارگران وادار شوند واکنش نشان داده با این بهانه سرکوب ها آغاز شود. …بیشتر

همسان سازی یا مرگ تدریجی بازنشستگان!

به گزارش خبرنگار پیام سندیکا، با همه هیاهوی به کار رفته از سوی وزارت کار و کانون های بی خاصیت بازنشستگی که با همدستی کانون عالی بازنشستگان صورت گرفت نه تنها موضوع همسان سازی را به حاشیه بردند بلکه اهرمی شد برای سرکوب کوشندگان بازنشستگی.
همسان سازی یعنی جبران عقب ماندگی نسبت اولین حقوق بازنشستگی نسبت به حداقل دستمزد سال بازنشستگی و بعبارتی حفظ قدرت خرید اولین حقوق بازنشستگی در همه سالهای بازنشستگی. در حال حاضر بازنشستگان حداقلی بگیر از سال جاری تا سال ۱۳۸۷ تا  حدود ۶۰ درصد و بازنشستگان سایر سطوح تا حدود ۱۱۰ درصد عقب ماندگی حقوق از نرخ تورم ۱۶ ساله دارند که باید جبران می شد. علت این عقب ماندگی هم این است که در این ۱۶ ساله اولن رویه پلکانی همسان سازی معکوس اجرا شده و دومن سازمان تامین اجتماعی برخلاف ماده ۹۶ برای ترمیم و افزایش حقوق بازنشستگان از مصوبات شورای عالی کار تبعیت نموده است بعبارتی شورای عالی کار و کانون عالی بازنشستگان مقصر اصلی کاهش حقوق بازنشستگان می باشند. مقصر دیگر این همسان سازی ناقص و دروغین هم سازمان تامین اجتماعی است که ماده ۹۶ را به نادرستی اجرا نموده است. …بیشتر

بیمه تکمیلی آواری بر سر کارگر ذوب آهن!

به گزارش خبرنگار پیام سندیکا، با آنکه بیمه تکمیلی دانا مدت زمان قراردادش با کارگران و بازنشستگان ذوب آهن به اتمام رسیده اما هنوز دردسرهای این بیمه تکمیلی گریبانگیر بیمه شده های ذوب آهنی است. کارگران ذوب آهنی که از دریافت هزینه های درمان خود توسط این مافیای بیمه تکمیلی به جان آمده اند طی نامه ای به مدیریت ذوب‌آهن درخواست نموده اند:«مدیریتی که این بیمه را به زور به کارگران تحمیل کرده است موظف است برنامه ریزی جهت تعیین تکلیف و پرداخت هزینه های بیمه تکمیلی دانا را هرچه سریعتر مشخص کند»
مافیای درمان که از درد و رنج مردم به دنبال سودجویی هستند، چنین بیمه های را وارد زندگی کارگران و بازنشستگان نموده و با زد و بند اجازه هر کاری را به این بیمه های تحمیلی می دهند.